Free Shipping !Ontdek onze nieuwe site! Nu tijdelijk op www.power-dynamics.com
Categorieën
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
12V DC/DC Stabilisator 15-24v naar 12v DC 5A
[389998]

19.00€

12V DC/DC Stabilisator 15-24v naar 12v DC 5A
[389998]


Recupel: 0.10  


Beoordelingen

Deze omvormer zet een te hoge ingangspanning om in een stabiele uitgangspanning van 12v DC, met een vermogen van 5A of 60watt. Kan gebruikt worden als spanningsbeveiliging voor bijvoorbeeld: LCD - LED schermen, Satelliet- DVB-T ontvangers, Ledverlichting, enz..
-
Hoogwaardige switch mode DC/DC Step down omvormer voor mobiele toepassing. Door de switch mode technologie kan een rendement gehaald worden van 90%. De galvanische scheiding zorgt voor een perfecte isolatie tussen ingang en uitgang. Meerdere gelijke types kunnen parallel geschakeld worden om hogere vermogens te realiseren.
-
Specificaties:
-
Ingang: 15-24 VDC.
Uitgang: 12,0 VDC.
Max. vermogen: 5A
Gewicht: 100 gr
Afmetingen: 11,3 x 10,5 x 2,9 cm
Beschermingsklasse: IP20
Keurmerk: CE

Copyright  Flandersdigital.be

Free Shipping !Ontdek onze nieuwe site! Nu tijdelijk op www.power-dynamics.com
Vertaal deze pagina
0 items
Fabrikant Info
Andere artikelen
Deel artikel
Delen via E-Mail
Delen op Facebook Delen op Twitter

Overeenkomstig de wet van 6 april 2010 heeft de con-sument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werk-dagen vanaf de dag die volgt op de levering van de goederen, zaterdag inbegre-pen. Deze termijn moet de klant toelaten de gekochte producten te beoordelen "zoals in een etalage". Deze bepaling geldt uitsluitend voor de internetverkoop aan consumenten met levering aan huis. De klant dient de goederen terug te bezorgen aan ons adres binnen de 7 dagen volgend op de uit-oefening van het verza-kingsrecht. Na ontvangst van de goederen, in origi-nele staat en verpakking en met alle toebehoren, wordt het bedrag terugbetaald binnen de 10 dagen.