Free Shipping !Ontdek onze nieuwe site! Nu tijdelijk op www.power-dynamics.com
Categorieën
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
DMX Afsluitweerstand 120 Ohm IBIZA XLR-EOL per/st.
[1561524]

3.95€

DMX Afsluitweerstand 120 Ohm IBIZA XLR-EOL per/st.
[1561524]Beoordelingen

De DMX kabels die naar de apparatuur gaan, kunnen storingen opvangen en de aangesloten toestellen beïnvloeden, daarom is het noodzakelijk om aan de uitgang van het laatste toestel een DMX terminator te plaatsen, om de lus te sluiten.

Een DMX afsluitweerstand is een male drie pin XLR connector, waarin een weerstand van 120 Ohm is geplaats, die het hele probleem oplost. Dat je alleen voor Moving Heads een afsluitveerstand nodig hebt is een fabeltje, voor parren heb je net zo goed een terminator nodig. het kan namelijk gebeuren dat er ergens een storingsbron is, die uw lichtshow helemaal in de war stuurt, een ramp als je niet kan ingrijpen bij een Liveshow...

Standaard moet er voor DMX eigenlijk 110 Ohm kabels gebruikt worden, doch in de praktijk gebruik men meestal de voorhanden zijnde drie-aderige kabels met XLR-connector van de geluidstechniek, zo moet men maar één assortiment kabels mee nemen en kunnen de verschillende lengtes door elkaar gebruik worden. Als je een afsluitweerstand plaats, zal je hiervan geen hinder ondervinden.

DMX Afsluitweerstand 120 Ohm IBIZA XLR-EOL per/st.
Free Shipping !Ontdek onze nieuwe site! Nu tijdelijk op www.power-dynamics.com
Vertaal deze pagina
0 items
Fabrikant Info
Andere artikelen
Deel artikel
Delen via E-Mail
Delen op Facebook Delen op Twitter

Overeenkomstig de wet van 6 april 2010 heeft de con-sument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werk-dagen vanaf de dag die volgt op de levering van de goederen, zaterdag inbegre-pen. Deze termijn moet de klant toelaten de gekochte producten te beoordelen "zoals in een etalage". Deze bepaling geldt uitsluitend voor de internetverkoop aan consumenten met levering aan huis. De klant dient de goederen terug te bezorgen aan ons adres binnen de 7 dagen volgend op de uit-oefening van het verza-kingsrecht. Na ontvangst van de goederen, in origi-nele staat en verpakking en met alle toebehoren, wordt het bedrag terugbetaald binnen de 10 dagen.