Free Shipping !Ontdek onze nieuwe site! Nu tijdelijk op www.power-dynamics.com
Categorieën
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
DUO LNB TWIN VIZYON PRO VZD-22 Astra I/III 80cm
[166444]

39.00€

DUO LNB TWIN VIZYON PRO VZD-22 Astra I/III 80cm
[166444]Beoordelingen

Voor de ontvangst van Astra I (19.2) en Astra III (23.5 HDTV). Speciaal ontwikkeld voor schotels van 80 cm. Gemakkelijk te plaatsen op Astra I zonder uw schotel te moeten verdraaien, maar nog beter resultaat op Astra III als u deze LNB op Astra III uitricht. Geschikt voor HDTV.

VIZYON PRO DUO Twin LNB  voor het aansluiten van twee ontvangers of één twin ontvanger. Verloopring om de LNB in een houder van 40mm te kunnen plaatsen is bijgesloten.

  • Type: VZD-22
  • Ruisfactor: 0,1 dB
  • Input: 10.70-12.75 GHz
  • Output: 950-2150MHz
    • L.O.: 9.75 /10.60GHz
DUO LNB TWIN VIZYON PRO VZD-22 Astra I/III 80cm
Free Shipping !Ontdek onze nieuwe site! Nu tijdelijk op www.power-dynamics.com
Vertaal deze pagina
0 items
Fabrikant Info
Andere artikelen
Deel artikel
Delen via E-Mail
Delen op Facebook Delen op Twitter

Overeenkomstig de wet van 6 april 2010 heeft de con-sument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werk-dagen vanaf de dag die volgt op de levering van de goederen, zaterdag inbegre-pen. Deze termijn moet de klant toelaten de gekochte producten te beoordelen "zoals in een etalage". Deze bepaling geldt uitsluitend voor de internetverkoop aan consumenten met levering aan huis. De klant dient de goederen terug te bezorgen aan ons adres binnen de 7 dagen volgend op de uit-oefening van het verza-kingsrecht. Na ontvangst van de goederen, in origi-nele staat en verpakking en met alle toebehoren, wordt het bedrag terugbetaald binnen de 10 dagen.