Free Shipping !Ontdek onze nieuwe site! Nu tijdelijk op www.power-dynamics.com
Categorieën
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Inverto IDLB-WDB01 Wideband 40mm LNB H/V UNICABLE
[165657]

36.00€

Inverto IDLB-WDB01 Wideband 40mm LNB H/V UNICABLE
[165657]


Recupel: 0.10  


Beoordelingen

Deze Wideband LNB is de ideale oplossing voor een betaalbare ontvangstinstallatie van één satelliet en distributie over een multi-tuner thuisnetwerk of multisatelliet ontvangst met compatible Unicable II (dCSS) breedband multiswitch, zoals onze Inverto IDLU-UWT110-CUO1O-32P-Unicable II Cascade Switch 32 UB, hiermee kan je twee satellieten ontvangen en in cascade met een tweede zelfs vier satellieten, naar onbeperkt aantal gebruikers.

Speciaal ontwikkeld voor de toenemende vraag van satelliet aanbieders voor betaalbare MDU en multi-tuner huisinstallaties. Deze professionele LNB is gebaseerd op een enkele 10,4GHz lokale oscillator met uitmuntende RF specificaties over het gehele frequentiebereik (L-Band). Beide uitgangen, Horizontaal en verticaal zijn voorzien van de noodzakelijke immuniteit voor 4G interferentie.

Deze LNB is gefabriceerd volgens de hoogste eisen en ontworpen om te voldoen aan de beste specificaties.

Eigenschappen: Inverto IDLB-WDB01 Wideband 40mm LNB H/V 

- Lage faseruis, DVB-S2 compatible
- Laag ruisgetal
- Laag stroomverbruik
- Hoge kruispolarisatie en isolatie
- Hoge frequentie stabiliteit
- Grote immuniteit tegen 4G interferentie

Free Shipping !Ontdek onze nieuwe site! Nu tijdelijk op www.power-dynamics.com
Vertaal deze pagina
0 items
Fabrikant Info
Andere artikelen
Deel artikel
Delen via E-Mail
Delen op Facebook Delen op Twitter

Overeenkomstig de wet van 6 april 2010 heeft de con-sument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werk-dagen vanaf de dag die volgt op de levering van de goederen, zaterdag inbegre-pen. Deze termijn moet de klant toelaten de gekochte producten te beoordelen "zoals in een etalage". Deze bepaling geldt uitsluitend voor de internetverkoop aan consumenten met levering aan huis. De klant dient de goederen terug te bezorgen aan ons adres binnen de 7 dagen volgend op de uit-oefening van het verza-kingsrecht. Na ontvangst van de goederen, in origi-nele staat en verpakking en met alle toebehoren, wordt het bedrag terugbetaald binnen de 10 dagen.