Free Shipping !Ontdek onze nieuwe site! Nu tijdelijk op www.power-dynamics.com
Categorieën
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
LEDSTROBOSCOOP 4 X 20W IBIZA STROBE80LED
[1541515]

55.00€

LEDSTROBOSCOOP 4 X 20W IBIZA STROBE80LED
[1541515]


Recupel: 0.32  


Beoordelingen

Een krachtige stroboscoop met 4 x 20watt helder witte LED's waardoor hij een hoge intensiteit strobe produceert, vergelijkbaar met een 800watt stroboscoop.

Je kan kiezen tussen een automatische en geluid gestuurde modus, bij deze laatste is de geluidsgevoeligheid regelbaar en tevens is de flits intensiteit in beide gevallen instelbaar.

De IBIZA STROBE80LED zit in een stevige metalen behuizing, met ophangbeugel. De Hi-power-led's zijn voorzien van een forse koelvin en een fluisterstille ventilator zorgt er voor dat de warmte goed wordt afgevoerd, waardoor continu gebruik mogelijk is.

 Technische informatie:

Flash snelheid per seconde 0-10f/s
Opgenomen vermogen
80W
Voeding 100~240Vac / 60-50Hz
Aantal LEDs 4 van 20watt
LichtKleur Wit
Straalhoek 65°
Afmetingen 310 x 70 x 115mm
Gewicht 1,05kg

 

Free Shipping !Ontdek onze nieuwe site! Nu tijdelijk op www.power-dynamics.com
Vertaal deze pagina
0 items
Fabrikant Info
Andere artikelen
Deel artikel
Delen via E-Mail
Delen op Facebook Delen op Twitter

Overeenkomstig de wet van 6 april 2010 heeft de con-sument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werk-dagen vanaf de dag die volgt op de levering van de goederen, zaterdag inbegre-pen. Deze termijn moet de klant toelaten de gekochte producten te beoordelen "zoals in een etalage". Deze bepaling geldt uitsluitend voor de internetverkoop aan consumenten met levering aan huis. De klant dient de goederen terug te bezorgen aan ons adres binnen de 7 dagen volgend op de uit-oefening van het verza-kingsrecht. Na ontvangst van de goederen, in origi-nele staat en verpakking en met alle toebehoren, wordt het bedrag terugbetaald binnen de 10 dagen.