Free Shipping !Ontdek onze nieuwe site! Nu tijdelijk op www.power-dynamics.com
Categorieën
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken

Welkom, meldt u zich a.u.b. aan

Nieuwe klant

Ik ben een nieuwe klant.

Door een account aan te maken bij Flandersdigital.be kunt u sneller winkelen, wordt u op de hoogte gehouden van de status van de bestellingen en kunt u het overzicht houden over de door u geplaatste bestellingen.

Volgende


Afrekenen zonder een account

We zullen enkel de informatie verzamelen die nodig is voor het verwerken van uw bestelling. Enkel deze inforamtie zal bijgehouden worden in onze bestanden. Er word geen klantaccount aangemaakt, uw bestelverleden zal niet beschikbaar zijn voor u, en u zal deze informatie opnieuw moeten ingeven bij een volgende bestelling.

Volgende

Vaste klant

Ik ben een vaste klant.

Free Shipping !Ontdek onze nieuwe site! Nu tijdelijk op www.power-dynamics.com
Vertaal deze pagina
0 items

Overeenkomstig de wet van 6 april 2010 heeft de con-sument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werk-dagen vanaf de dag die volgt op de levering van de goederen, zaterdag inbegre-pen. Deze termijn moet de klant toelaten de gekochte producten te beoordelen "zoals in een etalage". Deze bepaling geldt uitsluitend voor de internetverkoop aan consumenten met levering aan huis. De klant dient de goederen terug te bezorgen aan ons adres binnen de 7 dagen volgend op de uit-oefening van het verza-kingsrecht. Na ontvangst van de goederen, in origi-nele staat en verpakking en met alle toebehoren, wordt het bedrag terugbetaald binnen de 10 dagen.