Free Shipping !Ontdek onze nieuwe site! Nu tijdelijk op www.power-dynamics.com
Categorieën
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Professionele versterker Class H 2 x 600watt RMS BST XL900
[1201517]

349.00€

Professionele versterker Class H 2 x 600watt RMS BST XL900
[1201517]


Recupel: 0.36  


Beoordelingen

Hoog vermogen versterker van Professionele kwaliteit. Classe-AB & H Technologie, wat staat voor de hoogste geluidskwaliteit, met een laag verbruik en lager gewicht.

De XL Series gebruikt SMPS technologie die voor uitstekende prestatie zorgt. Door haar veelzijdigheid voor een goede prijs behoort deze serie toe één van de beste op de markt. Geschikt voor alle installatie types en applicaties.

Het input signaal kan zowel via XLR als met Jack of RCA (CINCH) en zijn tevens geschikt als parallel verbinding naar extra versterkers. De speakers kan je aansluiten via terminalblocks of NL2 connectoren. Verder vind u op de achterzijde nog drie schakelaartjes, één voor de ingangsgevoeligheid, één voor extra Bas weergave en één voor de werkingsmodus: Stereo, Bridged of Parallel.

Dankzij de elektronische voeding is het verbruik en gewicht van deze versterker heel wat lager, dan bij een Class-AB versterker. Deze professionele versterker heeft een softstart en een automatisch geregelde koeling en doet een zelf diagnose bij het opstarten, tevens is deze zeer stabiel, zelfs bij 2 Ohm. Geschikt voor continu gebruik en de referentie voor On-Stage en Concert-centra.

EIGENSCHAPPEN:

Stabiel @ 2 Ohm
3 modi: Stereo, parallel en bridge
Classe AB & H versterking
Geschakelde voeding
Progressieve lucht koeling
Meervoudige bescherming: overhitting, overbelasting, kortsluiting, DC offset, vhf, softstart, enz.
ingangen: XLR / Jack / RCA
Uitgangen: Turnlock / Terminal blocks

TECHNISCHE SPECIFICATIES:

RMS verm.@ 8 Ohm 2x 310W
RMS verm.@ 4 Ohm 2x 500W
RMS verm.@ 2 Ohm 2x 600W
Bridged RMS verm.@ 8 Ohm 1000W
Bridged RMS verm.@ 4 Ohm 1200W
Ingangsgevoeligheid 1.0V / 0.775V
Uitgangscircuits Classe AB
Freq.bereik 20Hz - 20kHz
Afmetingen 489x89x304mm
Gewicht 9kg

Copyright  Flandersdigital.be

Free Shipping !Ontdek onze nieuwe site! Nu tijdelijk op www.power-dynamics.com
Vertaal deze pagina
0 items
Fabrikant Info
Andere artikelen
Deel artikel
Delen via E-Mail
Delen op Facebook Delen op Twitter

Overeenkomstig de wet van 6 april 2010 heeft de con-sument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werk-dagen vanaf de dag die volgt op de levering van de goederen, zaterdag inbegre-pen. Deze termijn moet de klant toelaten de gekochte producten te beoordelen "zoals in een etalage". Deze bepaling geldt uitsluitend voor de internetverkoop aan consumenten met levering aan huis. De klant dient de goederen terug te bezorgen aan ons adres binnen de 7 dagen volgend op de uit-oefening van het verza-kingsrecht. Na ontvangst van de goederen, in origi-nele staat en verpakking en met alle toebehoren, wordt het bedrag terugbetaald binnen de 10 dagen.