Free Shipping !Ontdek onze nieuwe site! Nu tijdelijk op www.power-dynamics.com
Categorieën
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
TV VL TS Joyne Schotel voor 4 Feed LNB Inverto
[115240]

29.00€

TV VL TS Joyne Schotel voor 4 Feed LNB Inverto
[115240]Beoordelingen

Deze schotels zijn speciaal vervaardigd voor de 4 Feed LNB van M7 en zijn net als deze LNB vervaardigd bij Inverto. Bij deze schotel zit geen LNB holder, maar een speciale holder waar de 4-Feed LNB op past. Wil je deze schotel gebruiken voor een andere LNB of DUO LNB, dien je een LNB Holder apart aan te schaffen. Deze Invertoschotel is Triax evenwaardig en voldoen aan alle belangrijke specificaties voor een goede signaalontvangst. Alle Triax toebehoren, zoals Single LNB Holder, Flexiblock en Multiblock passen dan ook op deze schotel.

De achterzijde van de schotelantenne is voorzien van een uitgebreide schaal waarop de elevatiehoek zeer duidelijk kan worden afgelezen. De feedarm wordt eenvoudig in de schotel geklikt en de kunststof klem of LNB-houder met LNB plaatst u in de feedarm en klikt zichzelf eveneens automatisch vast.

Deze stalen schotels zijn Zinc Phosphated en gelakt via elektrolyse met polyester poeder. De LNB arm is van aluminium en de bevestiging van gegalvaniseerd staal.

SPECIFICATIONS REFLECTOR
   
Type Offset
Ofset Angle 26 °
Reception Frequency 10.70 - 12.75 GHz
Antenna Gain (Ku-Band) 37 dB - 38dB
Material Zinc Phosphated Steel
Finish Coat Polyester Powder Coating
Color Anthracite (RAL-7016)
Small Axis Diameter 75,5 cm
Long Axis Diameter 82,5 cm
LNB Holder   40 mm
F/D 0.5
Operational Temperature -40° + 60°
Operation Wind 90 km/H
Survial Wind 150 km/H
   
MOUNT   
Type    SES HD+
Material Galvanized Steel
Finish Coat (Optional) Polyester Powder Coating
  Light grey
Azimuth Alignment 0° - 360°
Elevation Alignment 18° - 70°

 

Copyright  Flandersdigital.be

Free Shipping !Ontdek onze nieuwe site! Nu tijdelijk op www.power-dynamics.com
Vertaal deze pagina
0 items
Fabrikant Info
Andere artikelen
Deel artikel
Delen via E-Mail
Delen op Facebook Delen op Twitter

Overeenkomstig de wet van 6 april 2010 heeft de con-sument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werk-dagen vanaf de dag die volgt op de levering van de goederen, zaterdag inbegre-pen. Deze termijn moet de klant toelaten de gekochte producten te beoordelen "zoals in een etalage". Deze bepaling geldt uitsluitend voor de internetverkoop aan consumenten met levering aan huis. De klant dient de goederen terug te bezorgen aan ons adres binnen de 7 dagen volgend op de uit-oefening van het verza-kingsrecht. Na ontvangst van de goederen, in origi-nele staat en verpakking en met alle toebehoren, wordt het bedrag terugbetaald binnen de 10 dagen.