Free Shipping !Ontdek onze nieuwe site! Nu tijdelijk op www.power-dynamics.com
Categorieën
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
TV Vlaanderen Antenne TV DVB-T2 ontvanger
[146788]

69.00€

TV Vlaanderen Antenne TV DVB-T2 ontvanger
[146788]


Recupel: 0.10  Bebat: 0.30  


Beoordelingen

Antenne TV = Tv-kijken zonder schotel of kabel

Digitale tv via DVB-T2 kijk je overal in Vlaanderen en Brussel dankzij een compacte antenne. Het is de beste tv-oplossing voor thuis, in de auto, op de camping of de boot.

Met deze decoder kan je in combinatie met een CI+ Module met Smartcard en na het afsluiten van een abonnement, de gecodeerde Vlaanse zenders ontvangen via antenne.

Met Antenne TV ontvang je meer dan 10 Vlaamse tv-zenders overal in Vlaanderen en Brussel via een kleine DVB-T2 antenne. Je hebt er dus geen satelliet, kabel of internet voor nodig. Antenne TV is zo de beste tv-oplossing om live tv te kijken waar en wanneer je wilt, zonder je zorgen te moeten maken over de kabel of het internet.

Voor het tv-signaal heb je een DVB-T2 antenne nodig en een CI+module voor het tv-abonnement. Deze module steek je in deze decoder die speciaal voor Antenne TV is gemaakt.

Antenne TV krijgt een bijzonder tv-aanbod met meer dan 10 zenders waaronder VTM, Q2, 4, VIJF en meer. De zenders Eén, Canvas en Ketnet zijn al vrij te ontvangen via de ether.

De antenne plaats je binnen of buiten. Dit is afhankelijk van de afstand van je aansluiting tot de zendmast en dus hoe sterk het signaal in jouw regio is.

Over heel Vlaanderen en Brussel verspreid staan 13 zendstations die het tv- en radiosignaal uitzenden via de digitale ether en dat je thuis ontvangt via een DVB-T2 antenne. Afhankelijk van de afstand van je aansluiting tot de zendmast bij jou in de buurt, plaats je de DVB-T2 antenne binnen of buiten.

In de roze zone kan je het DVB-T2 signaal binnen ontvangen. In de blauwe zone moet je de antenne buiten plaatsen.

Free Shipping !Ontdek onze nieuwe site! Nu tijdelijk op www.power-dynamics.com
Vertaal deze pagina
0 items
Fabrikant Info
Andere artikelen
Deel artikel
Delen via E-Mail
Delen op Facebook Delen op Twitter

Overeenkomstig de wet van 6 april 2010 heeft de con-sument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werk-dagen vanaf de dag die volgt op de levering van de goederen, zaterdag inbegre-pen. Deze termijn moet de klant toelaten de gekochte producten te beoordelen "zoals in een etalage". Deze bepaling geldt uitsluitend voor de internetverkoop aan consumenten met levering aan huis. De klant dient de goederen terug te bezorgen aan ons adres binnen de 7 dagen volgend op de uit-oefening van het verza-kingsrecht. Na ontvangst van de goederen, in origi-nele staat en verpakking en met alle toebehoren, wordt het bedrag terugbetaald binnen de 10 dagen.